Projektledning

Jag startade den här bloggen 2007 när jag varit projektledare i något år och hade ett antal projektledningsrelaterade ämnen jag ville fördjupa mig i för min egen skull men som jag även gärna tog emot feedback på. Syftet är vid det här laget uppfyllt så jag avpublicerar större delen av innehållet och tackar för den feedback jag fått genom åren.

Ämnen jag tittat på är hur idéer fångas in, hur krav sammanställs, testningens roll, villkor för projektledning, skillnader mellan olika projektledningsuppdrag, hur workshops bör utformas, olika projektledningsmodeller, riskanalys, tidsestimat, agila projekt, styrgruppens roll i projekt och erfarenheter av geografiskt utspridda team (Europa/Indien).

Jag har även skrivit om boktips för projektledare, tips om projektledningsmallar och -verktyg, certifieringar, IT-trender och (det mest populära inlägget) vad en projektledare har i lön.

Eftersom jag även äger domännamnet projektledarskap.se så kanske någon annan är intresserad av att köpa loss namnet. Det är bara att lämna ett bud! Övriga tjänster hanteras av Tacticon AB.